Nak Detoks Kotoran Dalam Badan Dengan Hanya Secawan Teh? Teruskan Membaca!
Ramai di kalangan kita yang ada masalah berat badan berlebihan. Kadang dah bersenam pun masih susah nak turun berat badan ni. Nak putus asa je rasa!

Dah guna banyak produk namun masih tak nampak kesan seperti yang dijanjikan?

Dah habis ratusan ringgit untuk dapatkan berat badan yang diinginkan? 

" Penat dah survey produk kurus ni tapi semuanya tak bagi kesan. Rasa macam tertipu keluar duit beratus tapi tak nampak perubahan!" 
" Saya jenis susah nak ambil supplement kurus ni lagi-lagi yang dalam bentuk pil atau tablet. Rasa susah je nak kemam dan telan. Sebab tu bila ada orang offer try produk saya cepat je lari hehe " 
" Macam dah putus asa ni sis tak jumpa jalan nak turunkan berat badan. Buat masa ni gunakan bekung je nak cover perut yang makin hari makin menggelebeh. Tolong saya sis " 
Jangan Bimbang! Sis Ada Jalan Penyelesaian Untuk Awak Yang Nak Kurus Dengan Cara Mudah Tau!
Memperkenalkan
Sotille Tea
Kesan Yang Awak Akan Rasa Selepas Menggunakan SOTTILE TEA
Berat Badan Berkurangan
Membakar lemak ke dalam kulit dan mengoksidakan lemak bawah kulit secara semulajadi. Hanya perlu sapu pada bahagian yang diingini.
Mencerahkan Kulit
Kandungan Vitamin C yang tinggi membantu proses pembentukan kolagen seterusnya membuatkan kulit si pengguna menjadi lebih cerah dan halus.
Kulit Lebih Sihat
Memastikan kulit yang rosak akibat lemak menjadi kemas dan tegang kembali. Tanpa perlu senaman yang berat dan tiada lagi kulit menggelebeh selepas kembali kurus. 
Menyingkirkan air berlebihan
Air berlebihan yang terperangkap dalam sel badan yang menjadi punca gemuk air akan dibuang dari badan. 
Lebih Bertenaga
Tenaga tambahan yang penting untuk mengekalkan momentum kerja seharian
Memperbaiki Sistem Penghadaman
Daun serai yang bersifat deuretik membantu melancarkan sistem penghadaman dan mengelakkan dari terkena pelbagai penyakit berkaitan usus.
Kami Hanya Memilih Bahan Terbaik
Dried Lemongrass
Bukan sahaja baik untuk kulit dan meningkatkan peredaran darah, malah bahan ini baik untuk sistem pencernaan. Ia membantu untuk melangsingkan bahagian bawah badan dan juga mengurangkan air yang berlebihan dalam tubuh badan kita.
Dried Jasmine
Teh Jasmine dapat membantu penyakit yang berkaitan jantung, mengurangkan lemak dan berat badan, melawan bakteria dan virus serta sebagai anti keletihan.
Dried Rosselle
Mengandungi vitamin C yang tinggi, berupaya membantu untuk memutihkan kulit, mengurangkan berat badan, mengekalkan badan yang sihat, antioksida dan mencegah penyakit yang berkaitan dengan jantung.

Sottile Tea Berasaskan Herba Pilihan 
Membantu Menghilangkan Lemak Dengan Pantas
SOTILLE TEA  diformulakan dengan campuran herba terpilih untuk hasil yang pasti memuaskan!

Apa yang membezakan SOTTILE TEA keluaran Cunna Pretty dari produk yang lain adalah ramuan bahan produk ini dihasilkan. Kami hanya memilih bahan berkualiti tinggi tanpa sebarang kompromi bagi mendapatkan hasil yang berkualiti tinggi setaraf produk antarabangsa dan pihak kami percaya dengan cara ini sahaja produk dibawah syarikat Cunna Pretty akan terus mendapat tempat dihati masyarakat.
"Saya pengguna SOTTILE TEA, saya syorkan cepat dapatkan produk keluaran Cunna Pretty ni. Memang MAGIC. Tak sampai 2 bulan saya minum, saya perasan dah semakin kecik & ringan. Yang paling teruja, baju-baju lama dah boleh sarung. Rakan-rakan tegur, baju baru hari-hari. Saya hanya senyum sebab geli hati kerana baju-baju tu dah lama bergantung dalam almari bertahun-tahun cuma malu nak pakai sebab takut sendat hehe. Yang baju 10 tahun yang jadi cabaran untuk kurus. Dah boleh sarung, saya seronok hari-hari berganti baju. 

Tapi ingat, kena la berdisiplin juga, bantu maksimumkan kesan Sottile Tea. Jangan gelojoh nau bila nampak makanan. Relax jer yer. Kata nak slim cepat. Kalau gelojoh nau, produk dari langit turun pun tak kan kurus dik. Hentikan minum air gas atau bergula. Kurangkan makanan yang menggemukkan. In Sha Allah, berjaya selim. Apa lagi, cepat dapatkan Sottile Tea keluaran Cunna Pretty. Belum cuba, belum guna, memang tak tau keberkesanannya kan. Bila dah guna, PASTI JATUH CINTA.

Highly recommended produk dari Cunna Pretty ni tau. Murah dan sangat berbaloi"
Hayatie
Staff Kerajaan
Masih ragu-ragu? Haa. ni banyak lagi testimoni pengguna Sottile Tea
Mereka dah berjaya kecapi kebahagiaan kerana masalah lemak degil dan lenguh sebelum ini telah pergi tidak kembali.. 
Minum Sottile Tea secara konsisten nampak perubahan lepas 3 minggu turun 5Kg berat. Ramai yang puji makin selim hehe
Baru je guna Sottile Tea ni beberapa uncang dah nampak perbezaan dari segi rasa nak 'membuang'. Kalau dulu sehari sekali je tapi lepas try teh ni dalam sehari tu 3 kali. Terkejut saya!
Lepas bersalin akak jadikan Sottile Tea sebagai milkbooster akak. Rasa perubahan bila baju sering basah
Perasan lepas minum Sottile Tea ni badan jadi cepat berpeluh. Faktor detox kut. Kerja pun dalam bilik ada aircond. Sottile Tea Terbaik!
Dah minum 15 uncang tapi dari segi berat tu takdela berkurang ketara sangat sebab saya sendiri kuat makan hehe.. tapi badan makin senang berpeluh
Dulu try diet tapi tak nampak perubahan. Lepas guna Sottile Tea gabung dengan diet teratur memang berkilo juga berat badan turun
Dapatkan Pakej SOTILLE TEA Awak Hari Ini Pada Harga Promosi
Yang mana satu menjadi set pilihan awak?
1 UNIT
RM 60
Tidak Termasuk Penghantaran
PALING POPULAR
2 UNIT
RM 110
Tidak Termasuk Penghantaran
Anda Jimat RM10!
4 UNIT
RM 200
Tidak Termasuk Penghantaran
Anda Jimat RM40!
PENAFIAN: Kenyataan-kenyataan ini belum dilihat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Walaupun produk Cunna Pretty ini mempunyai Sijil KKM, namun ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni didapati di cunnapretty.com dan / atau dari Cunna Pretty adalah keputusan yang tidak disahkan yang telah dikemukakan kepada kami oleh pengguna Cunna Pretty, dan mungkin tidak menggambarkan pengalaman pembeli-pembeli secara keseluruhan dan ia tidak bertujuan untuk mewakili atau menjamin bahawa sesiapa sahaja akan mencapai keputusan yang sama atau serupa.
© 2018 Cunna Pretty Enterprise. All Rights Reserved.